Κηπουρική για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς

Το Σάββατο 20 Απριλίου στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Νέα Ερυθραία έγινε συνάντηση των παιδικών σταθμών του Δήμου Κηφισιάς. Παιδαγωγοί γονείς & νήπια καλλώπισαν με ανοιξιάτικα λουλούδια τα παρτέρια του πάρκου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διαθεματικής ενότητας περιβάλλον κηπουρική- ανθοκομία, που ξεκίνησε αρχές Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 Μαίου στην Ανθοκομική Έκθεση, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των παιδικών σταθμών του ενιαίου Δήμου Ευάγγελος Αυλήτης.

Τα νήπια είχαν την ευκαιρία να φυτεύσουν πρώτα στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς όπου φιλοξενούνται, να έρθουν σε επαφή με τα λουλούδια ,το χώμα το νερό, και να εξοικειωθούν με την δραστηριότητα αυτή. Οι μικροί φίλοι μας οργανωμένοι με φτυαράκια τσουγκράνες και κουβαδάκια και κάτω από τους ήχους παιδικών τραγουδιών ξεχύθηκαν στο πάρκο σκαλίζοντας & φυτεύοντας!!

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης ο οποίος ευχαρίστησε γονείς & νηπιαγωγούς για την συμμετοχή τους, καθώς επίσης και τον Ευάγγελο Αυλήτη για την πρωτοβουλία που ανέπτυξε.